Καλέστε στο

2310 527.654

και ξεκινήστε να γυμνάζεστε

σήμερα!

.:: Gym Olympion ::.

-

-

-

-

-

-

-

Επιπλέον Υπηρεσίες
Solarium
Το solarium προσφέρει το φυσικό αποτέλεσμα μαυρίσματος του ηλίου χωρίς τις βλαβερές επιπτώσεις της ακτινοβολίας. Παρατηρείστε το σώμα σας να μαυρίζει φυσικά και σταδιακά πρίν βγείτε στη παραλία και μετά ώστε να διατηρήσετε το μαύρισμα σας. Περα όμως απο αυτό, το solarium βοηθάει στη καταπολέμηση της ακμή, στη παραγωγή Βιταμίνης D που συμβάλει στην υγεία των οστών και στη καλύτερη κυκλοφορία του αίματος!
Παθητική Γυμναστική
Ακόμα και να μην έχετε χρόνο για γυμναστική σίγουρα μπορείτε να διαθέσετε μισή ώρα για τον εαυτό σας! Η παθητική γυμναστική ενεργοποιεί τους μυς του σώματος με μηχανικό τρόπο, τονώνει το σώμα σας, αυξάνει τη κυκλοφορία του αίματος, μειώνει την αρτηριακή πίεση και πάνω απο όλα καταπολεμά την κυτταρίτιδα!
fotoEpipleon1
fotoEpipleon2
Διατροφικές Συμβουλές
Και μπορεί η γυμναστική να είναι σημαντική για σώμα και πνεύμα, όμως η διατροφή αποτελεί το 70% της εικόνας μας. Με τη σωστή διατροφή μπορείτε να έχετε πιο γρήγορα αποτελέσματα και να ενεργοποιήσετε τον μεταβολισμό σας. Αποκτήστε πέρα από ένα καλύτερο σώμα και μια καλύτερα ισορροπημένη ζωή μέσα από τις διατροφικές συμβουλές που θα σας δώσουμε!
Λιπομέτρηση
Με τη μέθοδο της λιπομέτρησης μπορούμε να γνωρίζουμε το ποσοστό λίπους στο σώμα. Η μέτρηση αυτή συμβάλει στο να εξειδικεύσουμε το πρόγραμμα γυμναστικής με τέτοιο τρόπο ώστε να χαθεί πιο γρήγορα το περιττό λίπος. Πέρα από αυτό μπορούμε μέσω της λιπομέτρησης να πετύχουμε αποτελέσματα όπως γράμμωση και αύξηση μυικού όγκου.
 

-


pic1

pic2

pic3

Ώρες λειτουργίας :

 

 

Δευτέρα - Τετάρτη - Παρασκευή

10:30 - 23:00

Τρίτη - Πέμπτη

09:30 - 23:00

Σάββατο

11:00 - 19:00

Διεύθυνση

 

 

Ολύμπου 39

Θεσσαλονίκη, 54630

 

info@gymolympion.gr

2310.527 654

Βρείτε Μας

smallΚάντε κλικ στο χάρτη για μεγένθυση